2018-03-21 12:53:31• hírek • Bede Emőke

Éhségsztrájkba kezdett az apai hármas gyilkosság vádlottja

R. Razvan, az apai hármas gyilkossággal vádolt férfi nem az a feladós fajta. Jól tudják ezt olvasóink is, hiszen több alkalommal is hírül adtuk, a vádlott szabadlábra helyezését kérelmezte. Az ügyészség azonban újra és újra elutasította a beadványt. Most a férfi egy még drasztikusabb módszerhez nyúlt, hogy elérje célját.

R. Razvan jelenleg a nagyváradi börtön rácsai mögött tölti idejét, azonban néhány nappal ezelőtt éhségsztrájkba kezdett azon oknál fogva, hogy ezzel fejezze ki felháborodását a szatmári törvényszék és a nagyváradi ítélőtábla folyamatos elutasítása miatt. A férfi minden alkalommal ugyanazokkal az indokokkal hozakodott elő. Rossz a börtönkoszt, ezért lefogyott: rabosítása napján 110 kilogramm volt, jelenleg a 70 kilogramm felé közelít. A kényelmetlen ágy miatt előjöttek egykori hátproblémái is, de a cellatársa sem felelt meg „elvárásainak”.
 

A férfi ugyanezekre hivatkozott utolsó kérelmében is annak ellenére, hogy időközben átkerült a nagyváradi börtön rácsai mögé, ahol a szatmári körülményekhez képest igencsak kényelmesen töltheti napjait. A sajtóhoz eljutott információk szerint a férfi már napok óta szándékosan éhezteti magát, bár egyáltalán nem valószínű, hogy ezzel bármiféle eredményt is elérhetne.
 

A nyomozás során a férfi végig elutasította a hatóságokkal való együttműködést. Semmit nem ismert be, még akkor is tagadott mindent, amikor a hatóságok szembesítették a közvetetett és közvetlen bizonyítékokkal. Az ügyben készült vádirat szerint a férfi szerette önmagáról a pénzes fickó benyomását kelteni, ennek érdekében pedig a kölcsönkéréstől, a lopástól, s végtére a gyilkosságtól sem riadt vissza. R. Razvant a börtönkoszt negyven kilótól fosztotta meg, ő azonban szüleitől és nagyanyjától életüket vette el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: